Annons
Annons

Vad händer nu?

Usch, jag vill egentligen inte skriva det här inlägget – men nu är det faktum att Living Green kommer slå igen sina portar den 30 november och det tycker jag är oerhört sorgligt.

Vill ni fortsätta följa mig så är det i dagsläget på Ecobride där du kan följa mig där jag gästbloggar om vårt kommande ekobröllop sommaren 2013. Annars så styr jag med vårt företag och kan nås via Maryfly Organics om Du undrar något om ekologisk skönhetsvård (eller något annat).

Peace & love alla vackra människor och tack för allt gensvar på det som jag bloggat om.

Det här inlägget postades i Ekologiskt Te och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Ett svar till Vad händer nu?

  1. Ylvan Ylvan skriver:

    Buhu, fortsätt din teblogg! Bli granne med mig vet jag! :)