Annons
Annons

Gårdsnära – webbtjänst för närproducerad mat

Gårdsnära, en webbtjänst för att enkelt hitta närproducerad mat och dryck har nu lanserats. Syftet med Gårdsnära är att göra det enklare för konsumenter att finna närproducerade alternativ samt att hjälpa till att stärka banden mellan producent och konsument.

Gårdsnära en modern webbtjänst som är framtagen för fungera lika bra i så väl dator som på smartphone eller pekplatta. Med stöd för GPS gör Gårdsnära det lätt för konsumenter att hitta producenter var de än befinner sig i Sverige. Gårdsnäras databas innehåller närmare 2 000 producenter fördelade över landet. Bara att lägga in det län du vill söka i och vad du är intresserad av t ex kött. Verkligen en smart tjänst som är helt gratis.

Det här inlägget postades i Gårdsbutik och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar till Gårdsnära – webbtjänst för närproducerad mat

  1. Katharina Brunat Katharina Brunat skriver:

    Det här var ett kul sajt-tips! Vem står bakom Gårdnära?