Annons
Annons

Gnesta Gröna Marknad 15 september 2012

Gnesta är ändstationen på pendeltågslinjen. Jag är uppväxt där. Därför ligger det mig varmt om hjärtat att stolt presentera Gnesta Gröna Marknad.
Några lokala entusiaster tar tillfället att starta det som förhoppningsvis blir ett återkommande och växande evenemang i Gnesta. Njut av lokala delikatesser och köp med dig närproducerade varor hem. Tävla med din godaste eller mest speciella äppelpaj och var med och tävla om fina priser. Bästa gammeldags klädsel vinner också pris! Har du barnasinnet intakt kom då utklädd till t ex bonddräng, riddare, kung, piga eller mamsell. Bara fantastin sätter gränser. Bästa utstyrsel vinner en korg full med närproducerade varor!

Gör en utflykt till Frösjöns strand, andas frisk Sörmlandsluft och njut av god närproducerad mat!

Läs mer om Gnesta Gröna Marknad!

Det här inlägget postades i Evenemang och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.