Annons
Annons

Idag är sörjer jag en fallen stjärna

Jag är en person som har nära till skratt och nära till tårar. Så idag när jag fick veta att en av mina största idoler gått bort i kampen mot droger kom tårarna. Direkt, spontant som om att jag hade känt henne personligen. För så funkar musik som berör, det går rakt in i hjärtat och stannar där.

Whitney Houston "I Look To You" CD Listening Party

För mig var Whitney Houstons musik något som tagit mig igenom svåra stunder och motgångar i livet. Hennes röst är enastående och på gränsen till perfektion. Det är så tragiskt att se en sån talang och stor stjärna falla så djupt ner i ett mörkt hål.

När jag såg hennes senaste konsert i Globen gick jag därifrån med ett lättat hjärta. För det var oklart om Whitney skulle klara att genomföra konserten och hon gjorde det trots allt med bravur. Inte med samma stämma som innan och inte med samma lätthet i stegen. Men när hon stod där så var det trots allt en seger: En seger mot drogerna.

Här är mina favoriter:

Den här hjälpte mig ur ett svek och en skilsmässa som 26-åring. Tack Whitney!

Den här är den bästa feelgood musiken för unga kvinnor! Tack Whitney och Chaka Khan.

En feelgood låt med två av mina favoriter. Båda fast i drogernas vassa klor. Kanske är George Michael nästa offer…

Frågan är om det är mänskligt och fysiskt möjligt att vara så berömd och leva lyckligt? Vad tror ni?

Whitney Houston
Tack för din röst, energin du gav och din fantastiska karisma.

RIP Whitney Houston! Farväl…

Bilder från: GP.se och News.com.au

Det här inlägget postades i Personligt och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.