Annons
Annons

Nu lyfter vi fem inspirerande finalister som DU kan rösta på

Finalister till Livinggreen Award 2012

Magen pirrar och stressen är på hög nivå. Idag presenterar vi våra fem finalister för LivingGreen Award 2012. Jag brinner verkligen för att fler ska göra lite mer. För att vi ska lyckas med det så behöver vi fler gröna förebilder.

Vi behöver personer som vågar starta företag med gröna affärsidéer, bolag som vågar lägga om sin produktion till mer en hållbar och organisationer som guidar oss till att göra smarta val.

I år har vi hittat kandidater i alla kategorierna och det blir svårt för er att välja tror jag. Juryn hade svårt att välja ut enbart tre finalister och valde istället att nominera fem.

Det här med att rösta är något som i år är exklusivt för dig som medlem. När du röstar har du samtidigt chans att vinna ett hudvårdsset från Oriflame. Rösta gör du här.

Det här inlägget postades i Event, Företagande, Media, Nomineringar till LivingGreen Awards 2012, Tävlingar och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 svar till Nu lyfter vi fem inspirerande finalister som DU kan rösta på

  1. Jag ville bara säga att jag hittade LivingGreen för första gången idag och som vegetarian och eko-älskare gillar jag verkligen sidan! Förstår inte hur jag kunnat missa detta :)

    Ha en fin dag!