Annons
Annons

En fartfylld vecka till enda

Det är fredag kväll och familjen sitter i soffan med en sliten mamma/fru. Veckorna precis innan ett LivingGreen event är sjukt intensiva. När vänner frågar hur allt går är det svårt att svara utan att sippra ut en uns av panik. Inför varje event känns det likadant, det är som om jag håller två hinkar överfulla med små små pärlor och samtidigt gå på glödande kol. Så gäller det att inte tappa en enda pytteliten pärla…

Ja, lite så är det att hålla i trådarna inför ett event.

Jag försöker dock balansera lite nöje med allt jobb och i onsdags blev det rajtan tajtan i MTG huset tillsammans med Diana Svensk och Anette Rosvall.

Titiyo har en av jordens vackraste röster och bjöd på två sånger.

Anette Rosvall, Edit Künstlicher och Diana Svensk

Till vänster: Anette Rosvall (ena hälften av Husmorsorna) träffade jag första gången på en av god väns 50-års fest för ganska många år sedan. Vi föll pladask för varandra redan då. Lika knäpp humor och lika vilda på dansgolvet. Idag ses vi ute i vimlet på premiärer och Anette är extra matte till vår vove Fröken. (Fröken fick vara med på bild i Husmorsornas senaste kokbok Fredagsmys)

Till Höger: Diana Svensk är en av Sveriges coolaste unga entreprenörer och LivingGreens senaste bloggare. Jag hoppas kunna följa hennes resa som ung designer och ekoentreprenör en lång tid framöver. Dianas ambitioner ger mig hopp om att fler modeskapare tänker hållbart lika ofta som de tänker trend.

 

Det här inlägget postades i Event, Företagande, Medveten konsumtion, Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Ett svar till En fartfylld vecka till enda

  1. Diana Svensk Diana Svensk skriver:

    Tack för de fina orden. Vi kommer nog följa varandra länge=) Så pepp på LGA!!!