Annons
Annons

Efterlysning: Skänk spillmaterial till ungdomsprojekt i Rosengård!

Härom dagen fick jag ett mail från en kille i Malmö vars miljö/konstprojekt i stadsdelen Rosengård för ungdomar behöver hjälp. Har du ett företag som tillverkar produkter och har spillprodukter så är du rätt person!! Det är kort om tid så läs Benaz mail och hugg in!!!

Utdrag ur mail:

”Vi är en grupp på tio ungdomar (16-19 år) från olika stadsdelar i Malmö som jobbar inom Ung i Sommar Malmö Stad. Vår grupp jobbar med miljö och hållbarhet, och vårt projekt går ut på att göra ett arrangemang där vår främsta budskap är miljö och hållbarhet. Vi har försökt vara kreativa i vårt förhållningssätt till att förmedla kunskap om hållbarhet på ett roligt sätt. Just där fick vi idén om att återanvända spillmaterial till att göra olika konstverk.

- Vi arrangerar detta evenemang för att samla hela Malmö på Rosengårds aktivitetsyta och sprida kunskap om hållbarhet ur ett ekonomiskt så väl som ekologiskt och socialt perspektiv.

- Arrangemanget är den 10 juli kl: 14.00 – 18.00 här på aktivitetsytan i Rosengård, och det är tänkt att spillmaterialet ska användas här på vår verkstadshörna.

- Det hade varit toppen om materialet hade levererats 5-6 juli men i värsta fall fungerar dagen innan själva arrangemanget också, måndagen 9 juli,

- Leveransadressen är Von Rosensväg 40  21368 Malmö

- Materialet ska användas på arrangemangsdagen, och vi har inte tillgång verktyg, så det uppskattas om materialet är i ”mindre bitar”. Så länge det är ofarligt (även för barn att handskas med) är alla material, färger och former är välkomna.

- http://www.malmo.se/aktivitetsytan

Kontaktperson: Benaz Mohammed, samordnare i ungdomsgruppen, telefonnummer: 0769- 03 86 32
Email: enhallbarsommar@gmail.com
Blogg: enhallbarsommar.blogg.se
Facebooksida: http://www.facebook.com/events/#!/events/241639009273069/
Handledare: Mariah Andersson telefonnummer: 0766- 26 07 81
Email: Mariah.andersson@malmo.se

En hållbar sommar Rosengard

Det här inlägget postades i Företagande, Källsortering, Pyssel och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.