Annons
Annons

Fredagsfavoriten: Ekologisk Äppelcider

Det är svårt att hitta trevliga bordsdrycker som är bra alternativ till alkohol eller läsk. Det här är min favorit! Den innehåller 25% frukt och 6,5% socker. 0,3% alkoholhalt och certifierad ekologisk vara. Jag köper den på ICA men den finns säkert i de flesta välsorterade mataffärer.

Ett bra alternativ till läsken som är full av både färgämnen och socker! Det bjuder jag gärna mina gäster på!

A?ppelcider-kivik-standing

Vad är Fredagsfavoriten?
På redaktionen provar vi väldigt många hållbara produkter, tjänster och upplevelser. Jag har mina personliga favoriter och får ofta frågor kring vilka favoriter jag har. Därför tänkte jag förgylla varje fredag under hösten med en personlig Fredagsfavorit.

En Fredags-Favorit kan vara en pryl, en produkt, en person, en sajt, en upplevelse eller bara en favoritplats. Något som förenklar min hållbara vardag och gör mig glad. LivingGreen eller jag erhåller ingen som helst kompensation för att skriva om produkten.

Det här inlägget postades i Fredagsfavoriten, Mat och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.