Annons
Annons

Tävla om biljetter till helgens stora Hälsomässa i Stockholm

Allt-fo?r-Ha?lsan-2012 stofair

Tävla om biljetter till helgens stora Hälsomässa i Stockholm

Allt för Hälsan, som arrangeras på Stockholmsmässan den 8-11 november 20012 är en livsstilsmässa som vill bjuda besökarna på inspiration, motivation och kunskap för att kunna och vilja välja en sund livsstil. Med årets tema – mod – vill man ge ytterligare energi och kraft till besökarna för att orka och våga leva sitt liv så hälsosamt och friskt som möjligt.

En del bestiger berg, andra går med darrande ben in på ett gym för första gången i sitt liv. Någon gör en pilgrimsvandring, en annan anmäler sig till ett marathon, bestämmer sig för att testa raw food eller en alternativ kroppsterapi. Det finns många exempel på när vi behöver vara modiga för att kunna välja vår egen väg till en frisk och sund livsstil.

Årets mässa bjuder dessutom på inspirerande aktiviteter och seminarier och över 250 utställare i fem olika kategorier; träning & motion, kropp & själ, kost & energi, behandling & relax samt naturlig skönhet.

LivingGreen tävlar ut 2 biljetter var till fem lyckliga läsare. Såhär gör du för att tävla:

Skicka oss ett mail på info@livinggreen.se med ett exempel på ditt modigaste ögonblick i ditt liv. (max 300 tecken) senast på torsdag den 8 november kl 15.00. Vi drar 10 lyckliga vinnare och publicerar namnen här på bloggen och meddelar vinnarna via mail. (så glöm inte att ange en mailadress som du använder till vardags)

Lycka till!

 

Det här inlägget postades i Tävlingar, Upplevelser och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.