Annons
Annons

Tack för alla härliga mail, SMS och meddelanden!

Att ta det beslutet som jag var tvungen att ta i veckan, att släcka ner min passion; LivingGreen.se är nog det svåraste beslutet jag har tagit. När jag tryckte på knappen i torsdags och kavlade ut nyheten på sajten, i nyhetsbrevet och i sociala medier trodde jag aldrig att SÅ MÅNGA skulle tycka så mycket.

Vi har på ett dygn fått över 300 mail från våra underbara medlemmar och läsare. Det är inte lätt att hålla tårarna tillbaka när man öppnar mail efter mail fyllda med tack och kärlek. Jag kommer svara på var och ett av mailen, det kanske dröjer några dagar men jag hyser så stor respekt till alla er som tagit er tid och mailat, SMS:at eller skrivit vackra ord till oss som jobbat med LivingGreen.

Här är några av alla fina meddelanden vi fått:

Gunilla: Vad tråkigt ! Jag läser regelbundet om allt på hemsidan och alltid har det funnits något matnyttigt som jag lärt mig. Tack ändå för dessa år !

Pär Holmgren:  @LivingGreenlogg Stort TACK själv! Lycka till framöver!

Lena: Jag beklagar verkligen, vad jättetråkigt.
Det tar tid att få människor att förstå hur viktigt det är att välja ”grönt”.
Tyvärr, för det ni gör är helt rätt. Jag hoppas att ni fortsätter på den gröna vägen och visar vägen för andra. Den enda hållbara som jag ser det.
Lycka till!

Josephine: Nej vad tråkigt. Supertrist verkligen. Ni behövs ju så mycket och är bra inspiratörer. Jag hoppas ni kan återuppstå tids nog..

Ann: Läste precis ditt mejl om nedläggningen. Otroligt tråkigt att höra!
Det är ju det här vi behöver i tider som dessa, men om pengarna inte finns går det ju inte ändå. Jag tycker du gjort ett fantastiskt jobb!

Lena: Jag beklagar verkligen att ni har tvingats ta detta beslut. Har stor tillförsikt att du och alla ni andra hittar andra, bra vägar och kanaler att fortsätta ert viktiga arbete med att sprida bra val. Det behövet kommer bara bli större och större – tänk bara på vilken förändring som skett under dessa 4 år ni hållt på.

Susanna Elfors: @LivingGreenlogg Beklagar verkligen, Livinggreen behövs!

Ingegerd: Jättejätteledsamt, har haft stor glädje av er!

Framtiden får utvisa hur LivingGreen eventuellt kommer att leva vidare. En handfull intressenter har hört av sig och visat intresse för att köpa LivingGreen.

Stort Tack till alla er som besökt oss regelbundet och visat ert stöd för LivingGreen under dessa fyra år!

Tills vi ses igen,

Edit Künstlicher
grundare LivingGreen

Det här inlägget postades i Personligt. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.