Annons
Annons

Premiär!

Idag öppnar Jenny, som driver bloggen Rosella Eco Beauty, egen onlinebutik! Så roligt när bloggkollegor tar klivet vidare och satsar där de har sin passion och sett en lucka i marknaden – att det inte finns en butik som helhjärtat ägnar sig åt smink med gröna förtecken uppmärksammades av Jenny och tankarna på en ny typ av onlinebutik började ta form.

bild från Green Diva

Grattis Jenny till din nya onlinebutik – varför startar du eget?

– Största anledningen är att jag själv saknat en onlinebutik med fokus på naturligt och ekologiskt smink, där man kan inspireras och där sortimentet känns utvalt med omsorg av någon med ett genuint intresse för just makeup. Jag vill ha en lite lyxigare shoppingupplevelse och allt det bästa samlat på ett ställe, helt enkelt.

Eftersom jag är en drivande och kreativ person tyckte jag att det det var dags att göra något utav mina intressen, speciellt då jag sedan länge funderat över att starta eget. Jag älskar att vara kreativ med smink, likväl som jag engageras i miljöfrågor. Då kändes en onlinebutik med naturligt och ekologiskt smink som ett bra sätt att kombinera dessa samtidigt som jag får prova på hur det är att vara egenföretagare.

 

Vad kommer du att ha för sortiment nu i början och hur ser din plan ut för närmaste framtiden?

– Jag har försökt att se till att det från början finns produkter inom de flesta kategorier även om de inte är så många. Jag har plockat godbitar från olika märken och erbjuder flera av mina egna favoritprodukter samt även märken som faktiskt är helt nya på den svenska marknaden – Elysambre (smink med refillsystem), Gwdihw (bedårade läppbalsam) och Mezaya (vattenbaserade nagellack).

Tanken är att kunna fylla alla behov vid valet av en grönare sminkväska både vad gäller olika produkter, kvalité, priser och lyxkänsla. Jag har flera produkter och märken som står på tur att tas in och kommer försöka se till att fylla på relativt jämnt i de olika kategorierna, så att jag inte har sjuttio olika läppstift, men bara två olika ögonskuggor, om du förstår vad jag menar. Hur mycket jag kommer ta in beror också lite på hur försäljningen går och vad som efterfrågas. Därför tas önskemål tacksamt emot.

 

Om du får rekommendera tre produkter ur ditt sortiment för mig som är mellanblond, grönögd och lite halvblek med gul underton – vad skulle du lyfta fram då?

– Oh, då vet jag precis!

1. 100% Pures foundation i nyansen White Peach – relativt ljus, täckande foundation med lite gul underton. Gör din hud alldeles ”flawless”.

2. Elysambres matta mörkt lavendellila ögonskugga – Lila är läckert till gröna ögon. Denna matta skugga ger dig intensiv blick och sitter som berget.

3. Ett snyggt nagellack vill man inte vara utan – Mezayas tomatröda ”Russian Poppy” gör sig lika bra på julfesten som till solbrända sommarhänder.

Det här inlägget postades i blogg, bra att veta, entreprenör, grön glamour, gröna nyheter, inspiration, intervju, skönhet, tips, webbshop. Bokmärk permalänken.

Ett svar till Premiär!

  1. Pingback: Blogginlägg om premiären | GreenDiva – Bloggen