Annons
Annons

Nu ska vi vara vänner!

It’s all about being friendly. Var snäll. Så sa alltid min morfar, det var ett livsråd som inte alltid är enkelt att följa men jag försöker! Försöker gör även KappAhl, som nu släpper en kollektion färgstarka vårkläder, där produktion och material som ekologisk bomull, det förnybara silkesliknande materialet Tencel samt vegetabiliskt garvat och svenskproducerat läder ska ta hänsyn till miljön.

 

 

- Vi tar arbetet med vårt miljömärkta sortiment ett steg längre och skapar en helt miljösmart kollektion i material och färger som känns fräscha och somriga, säger Carina Johansson, designchef på KappAhl, i ett pressmeddelande.

KappAhl har jobbat medvetet med sitt miljöarbete under en lång tid, och blev 1999 första modekedja i världen att miljöcertifieras. Men nu släpper de för första gången en hel kollektion med kläder i ekologiska och hållbara material samt printtekniker.

It’s all about being friendly” finns i butikerna från mitten av april.

 

 

Det här inlägget postades i blogg, grön glamour, gröna nyheter, inspiration, lifestyle, skönhet. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.