Annons
Annons

Spa by Mille Notti

 

När Mille Notti firar jubileum tog företaget fram en specialkollektion för att fira. Åh, helt nya supersköna sängkläder, tänker ni kanske.. Men nej. Här går man ett steg längre och kopplar just KÄNSLAN av att svepa in sig i lakan av skönaste kvalitet till en serie kroppsprodukter i en ekologisk spakollektion. Den tolkningen är klockren tycker jag! Extra glädjande är det ju att man också väljer den ekologiska vägen. Tummen upp för de företag som kopplar sina varumärken till något oväntade, men fullt logiska, upplevelser!

Missa inte Mille Nottis sängkläder, och testa även;

 

Ekologisk kroppsolja, tillverkad i Sverige och tappad på en flaska av italienskt, frostat glas. Doftar lilja och mandel och kostar 245 kr för 100 ml.

 

Ekologiskt badsalt som består av en blandning naturliga havssalter och torkade lavendelblommor. Kostar 345 kr för 400 gram.

 

Flytande tvål av vegetabiliska råvaror varav 85% är ecocertifierade. Fri från parabener, färgämnen och animaliska fetter. Kostar 195 kr för 400 ml och kommer i dofterna orange blossom, cedarwood eller greentea & silk.

 

 

Det här inlägget postades i grön glamour, gröna nyheter, inspiration, tips. Bokmärk permalänken.

3 svar till Spa by Mille Notti

 1. Kasia skriver:

  Åh, jag är så svag för vackra förpackningar! Dessa vill jag ha allihopa stående framme i mitt badrum. Måste hela tiden stoppa mig för att inte handla för ofta/för mycket på nätet men det är svårt för det finns så mycket roligt naturligt inom hudvård på nätet. Jag är förälskad i härliga, naturliga hudvårdsprodukter så det är svårt att begränsa sig när varje liten burk ger så mycket glädje. Elena, du känner igen det eller? :)

  Varma hälsningar

 2. Elena Agert Elena Agert skriver:

  Åh, jag känner igen mig:-)) – har gett mig själv köpstopp fram till slutet av mars och jag lider redan… Men det kostar ju inget att längta!!

 3. Maria skriver:

  Vad härliga produkterna ser ut, är nyfiken på kroppsoljan.