Annons
Annons

Tips från Bobbi Brown

 

Bobbi Brown är en amerikans sminkguru som ger sunda råd och gör fantastiska produkter! Inte eko, tyvärr, men jag tycker att hennes inställning till skönhet och kvinnor uppväger en del på vägen. Produkterna finns ännu inte att köpa i Sverige (kanske snart, om ryktet att Sephora ska öppna i Moodgallerian stämmer….), så jag nöjer mig med enstaka inköp på resor och läser hennes böcker under tiden!

I boken ”Living Beauty – a guide filled with knowledge, secrets, and solutions to make you look and feel great” har hon samlat kunskap, tips oct råd till kvinnor över 40. Boken är fylld med bilder och steg-för-steg instruktioner för oss som snabbt vill se fräschare ut på morgonen, matcha tonen på ögonbrynen till hårets (föränderliga) färg eller för all del vill lägga en kvällsmakeup som tål granskning. Det är en praktisk, rolig och inspirerande bok som ger lite nya idéer om makeup!

Kostar 145 kr på adlibris

Det här inlägget postades i böcker, entreprenör, grön glamour, inspiration, lifestyle, skönhet. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.