Annons
Annons

Älska någon idag, det är enkelt!

Alla behöver kärlek, det är en sanning vi säkert håller med om var och en av oss. Vi inte bara behöver kärlek, vi längtar förtvivlat efter kärlek, oavsett om vi inte tycker att vi får någon eller om vi vill ha mer och mer. Men alla behöver också älska någon. I drömscenariot, i filmer, böcker och feel-good berättelser brukar denna någon vara en kärlekspartner. Ljuv musik uppstår och så lever dom lyckliga i alla sina dagar. Eller? Blir lyckohormonerna bara stimulerade om den du älskar är en livskamrat?

Jag tror inte det. Nej, istället tror jag att vi kan älska oss till framgång, hälsa och skönhet genom att rikta vår kärlek mot i stort sett vem som helst; en hund, en vän, ett barnbarn eller – varför inte? – oss själva. Jag har mycket kärlek i mitt liv, men idag, en grå måndag i november, ska jag ägna mitt fokus åt att älska mig själv! Tycka jag är bra, fin och värd allt jag önskar mig! Jag ska fatta mina beslut med hjärta och mage, inte genom analys och med förstånd. Vem vet, det kan bli revolutionerande handlingar av det! Läs här hur det blev för fantastiska träningsbloggaren Sara när hon lyssnade till sitt hjärta.

Vem får lite extra kärlek av dig idag?

Det här inlägget postades i blogg, inspiration, lifestyle, Projekt Glädje, reflektioner. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.