Annons
Annons

Härlig massage på Kungsholmen

bilden är lånad från angelsweets hemsida

Vill du ha en bra, väl utförd klassisk massage och bor eller jobbar på Kungsholmen i Stockholm? Då rekommenderar jag Angel Sweets, där massören Moa håller till. Man kommer in i ett väntrum med en skön soffa, lite gott thé och choklad som lockar och en ren, fin men lite opersonlig inredning. Väl inne i behandlingsrummet inser jag att här inte bara masseras, utan två fåtöljer samt en stor låda näsdukar vittnar om att här pågår också samtal med tårar. Coaching eller terapi, vad vet jag. Rummet är ganska stort, lite kallt och återigen känns det opersonligt, inte så mysigt direkt. Men, detta är inget spa, det är enbart massagen jag kommit för.

Och Moa får mig snabbt att koppla av och glömma inredningen. Med långa svepande tag masserar hon och trycket är alldeles perfekt. Inte för hårt, inte för mjukt. Hade jag bett om djupare massage hade det säkert gått utmärkt, det känns att Moa är stark och står i balans för att kunna trycka till när det behövs! Jag lyckas koppla bort omgivningen och njuter av en timmes välgörande massage, nära hemmet och utan krusiduller. Ibland är det precis vad som behövs!

Priserna startar på 350 kr för 25 minuters friskvårdsmassage.

Det här inlägget postades i inspiration, lifestyle, massage, salong, spa. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.