Annons
Annons

Morgonens träning

 

3 minuter rodd

10 stående rodd

10 push up

10 gående utfall

Allt gånger 3. Inte så överdrivet hårt, men tillräckligt för att väcka igång kroppen och få den att inse att dagen har börjat! Funderade på att öva lite på mina double unders också… men det tar vi nästa gång. Fy vad dålig jag är på det, och oj vad skönt det är att skjuta upp läskiga jobbiga saker ibland:-)

 

Det här inlägget postades i crossfit, hälsa, inspiration, lifestyle, Projekt Glädje, träning. Bokmärk permalänken.

2 svar till Morgonens träning

  1. Natasha skriver:

    Oj vad du är duktig! T
    Själv får inte jag tummen ur…:( Känner att jag måste bli bättre på att planera dagen…

    • Elena Agert Elena Agert skriver:

      Planering är allt; glömmer jag att lägga fram kläder, lägger fram fel eller missar maten… ja då är det kört. Fixar inte morgonträning om inte allt är på plats. Heja dig, får du till det är det så värt det, jag lovar!