Annons
Annons

Mörkt, ensamt – och alldeles underbart!

Det var tyst och tomt på gatorna när jag sprang runt Kungsholmen imorse. Ingen som väntade på bussen. Inga barn som spelade fotboll. Helt tomt i tunneln under t-banan. Vissa stunder kändes det läskigt, men mest upplevde jag bara ett lugn och en känsla av power. Jag gör det! Jag är här, jag springer, jag anstränger min kropp, utmanar min latmask och följer min plan. Jag är min egen chef, jag klarar det jag föresatt mig att klara. Typ. Glädjerus!

Av 40 minuters morgonlöpning på tomma trottoarer en vanlig fredag i november, i ett vanligt liv, av en vanlig småbarnsmamma som försöker få livspusslet att gå ihop. Jo. Det är nog lite power över det! Jag skiter i Jante en stund, firar mig själv och drar ut på resten av denna dag med känslan av att jag kan allt jag vill kunna! Bra känsla!

Det här inlägget postades i hälsa, inspiration, lifestyle, Projekt Glädje, träning. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.