Annons
Annons

Mina strumpor åker av…

Jag hänger ju en hel del i en crossfit-box. Det är ett coolt ställe med coola människor som är väldigt starka och gör coola saker, som att stå på händer när de gör armhävningar eller kalka in händerna för att lyfta skivstänger med mycket tunga vikter på. Det finns en del saker man gärna gör när man tränar crossfit, t ex är det en fördel om man gillar att äta enligt paleo och så har man tröjor med tuffa texter på som uttrycker hur ultracoolt det är att vara stark. Jag älskar det! Hela den sektliknande fokuseringen på en träningsform, gemenskapen och galenskapen!

Men jag är bara en storögd nybörjare som står vid sidan om de coolaste och undrar om jag någonsin kommer att få vara med på riktigt? Det finns en del saker jag är hyfsat bra på (squats!), en del jag får fortsätta träna på (pull ups) och en del jag nog aldrig kommer till (handstand pushup..). Och. När andras knälånga kompressionsstrumpor åker på, för att matcha de pyttesmå shortsen som framhäver de muskulöst vältränade benen, då åker mina av. Jag använder mina älskade kompressionsstrumpor från gococo jämt! Men aldrig när jag tränar. Inte så andra ser i alla fall. Där går min gräns. Så cool är jag inte. Så cool blir jag aldrig – jag lovar! Skulle jag drabbas av vansinne och hybris och till slut dyka upp i små shorts och knästrumpor någonstans nära dig – knacka mig fyra gånger på vänster axel och blinka två gånger med höger öga. Det får bli vår hemliga signal. Den som säger ”skärp dig”! När andras strumpor åker på, då åker mina av!

 

Det här inlägget postades i crossfit, hälsa, lifestyle, träning. Bokmärk permalänken.

2 svar till Mina strumpor åker av…

  1. Dorte Nissen skriver:

    Väldigt roligt skrivit :-)
    Själv skulle jag känna mig vettskrämd i en sådan miljö (med eller utan kompressionsstrumpor)!