Annons
Annons

Som vanligt igen!

Puh! Min dag i godisträsket är över och jag måste säga att jag är lättad. Inte för att det inte är gott, för det är det! Inte för att jag inte njuter, för det gör jag! Men min kropp mår urdåligt av det, jag betalar ett alldeles för högt pris för några minuters sockertillfredställelse. Så det är skönt att konstatera att jag är tillbaka i mina gamla vanor igen. Morgonen blev tyvärr tidigare än jag hoppats på, men när sonen ska iväg på hockeymatch och samlingen är kl 7 (!!!!??) då är det bara till att kliva upp och bre mackor. Sen är lillasyster vaken och dagen igång:-)

Jag och lilltjejen passade på att ta långfrukost med kokt ägg mosat med smör och salt. Det älskar vi båda två! Kaffe med varm mjölk, en apelsin och några skedar ostkaka med vispad grädde på det – det är ju ändå lördag! Och framåt tio börjar J hoppa och ropa ”milkshake, milkshake”! Då är det dags att plocka fram stora bägaren och mixa. Idag hällde jag i fryst banan, björnbär, blåbär, hallon, spirulina, proteinpulver från Holistic och några droppar d-vitamin. Hällde på mandelmjölk och körde ihop. Mums – nu kan vi fortsätta städa någon timma till. Härlig lördag på er!

Det här inlägget postades i bebis, hälsa, inspiration, lifestyle, mat. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.