Om bloggen

Det började som en spontan invigelse. Jag hade jobbat flera år som frilansande journalist med fokus på hälsa och spa, men var nu sedan ett tag tillbaka en vanlig anställd. På ett jobb jag älskade ska tilläggas, så det var absolut inte synd om mig, inte alls. Men jag saknade pirret av att vara riktigt rejält nyfiken på någon, något. Så jag tog med mig specialintresset och startade bloggen!

Här stillar jag min nyfikenhet på produkter, människorna bakom produkterna, på olika behandlingar och spaanläggningar, på terapier och teorier, på löften och innehållsförteckningar, branschen som helhet och enskilda individer. Mitt fokus är grönt, men jag är fylld av lust snarare än regler, träningen ska vara inspirerande och ge resultat, sminket ska funka och maten vara god!

Jag skriver om träning, personlig utveckling, ekologisk hudvård, spa, hälsa, välbefinnande och skönhet. Jag inspirerar, reflekterar, delar med mig av kunskap, tipsar om nyheter, testar produkter och följer branschens utveckling.

Har du kommentarer, frågor eller vill du komma i kontakt med mig av andra orsaker – mejla mig gärna! jmelena@live.se

 

Varmt välkommen!

Ett svar till Om bloggen

  1. Hej,
    Jag ville bara tipsa dig om denna hemsida http://www.karlimar.se. Det kanske är intressant för dig och vem vet du kanske till och med vill tipsa dina läsare.
    Vänligen
    Karla