Annons
Annons

Vägen in

nej, nu känner jag att det måste få utlopp. Någonstans. Och vad kan väl egentligen vara bättre än här? Jovisst det är lite läskigt. Det är lite konstigt. Jag har kanske läsare som inte alls vill höra sånt här.. Men då kanske man får byta blogg. För jag kanske har läsare som faktiskt dock bryr sig precis om det här. Om vad jag tänker.

Så här kommer det. Lite personligare. Och inte så fasansfullt muntert. Hela tiden. Men det också. Såklart. Så nu tänkte jag att ni ska få följa med. På vägen. Min väg. Vägen in. Och kanske det även kan få bli en väg ut. Så småningom. Men vi börjar här.

whosthatcutiepie

Om whosthatcutiepie

Jag bor på landet lite utanför Stockholm. Jag älskar att laga mat. Helst ska den vara vegetarisk och ekologisk. Jag shoppar gärna. Men bara om det är secondhand. Jag är en snällhetsjunkie som älskar att göra gott för människor och miljö. Här kan ni läsa om hur.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.