Annons
Annons

Det får vara nog nu

                              Undrar om man hittar en skatt där regnbågen slutar? Eller kanske man finner sigsjälv?

 

Det får vara nog nu. Det var min vän som sommarpratade i år som sa det här. Hon pratade om just det. Att man känner ända in att det får vara nog nu. Att det spricker lite i benmärgen. Det finns en person som måste få komma ut. Som känner sig inlåst. Utkastad och bortglömd. Åsidosatt och nedtryckt på samma gång.

Det har varit på gång så himla länge nu. Mitt liv. Med mig i periferin. Det har liksom bara knatat på. Men det är inte jag som har bestämt hur – men det är dags nu. För mig att ta kontrollen. För mig att ta huvudrollen. Med våld -om jag så måste. Jag kan skriva mitt eget manus. Jag tänker slänga ut den som skrivit på det tills nu. Det är faktiskt inte bra nog. Och jag tänker inte fortsätta vara supporting actress. Jag är ju värd det bästa. Jag är värd en academy award som best leading actress i filmen om migsjälv. Så det är nog nu. Välkommen in till mig. Och välkommen ut.. jaget.

 

 

whosthatcutiepie

Om whosthatcutiepie

Jag bor på landet lite utanför Stockholm. Jag älskar att laga mat. Helst ska den vara vegetarisk och ekologisk. Jag shoppar gärna. Men bara om det är secondhand. Jag är en snällhetsjunkie som älskar att göra gott för människor och miljö. Här kan ni läsa om hur.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.