Annons
Annons

Frusen mark

Långsjön som vi bor intill fryser först av alla sjöar i Stockholm. Vi har redan haft skridskoåkare här.

 

Välkommen hit. Välkommen till det frusna. Välkommen till det som är nytt. Och inte helt självklart. Vi trippar in här lite som på en nyfrusen sjö – med väldigt tunn is.. Går försiktigt. Det finns risk för att vi alla ramlar i och blir väldigt blöta och kalla. Men vi kommer inte att drunkna. Vi bottnar i den här sjön. Kanske jag bara måste köpa mig ett par skridskor?Segla fram över isen. Lätt som en fågel.

Vi går på frusen mark. Något säger mig att vi kommer att behöva gå här ett tag till. Men mest tittar jag ut genom fönstret. Jag är inte därute. Det ser vackert ut. Men kallt. Jag gillar inte kyla och någonstans måste jag kunna ha mina händer.  Som alltid blir för kalla. Men jag gillar snö. Det inger lite hopp. Lite barnslig glädje. Hellre massa snö än en massa förtvivlad is. Som frusna tårar.

Hur tinar man ett hjärta?

 

whosthatcutiepie

Om whosthatcutiepie

Jag bor på landet lite utanför Stockholm. Jag älskar att laga mat. Helst ska den vara vegetarisk och ekologisk. Jag shoppar gärna. Men bara om det är secondhand. Jag är en snällhetsjunkie som älskar att göra gott för människor och miljö. Här kan ni läsa om hur.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.