Annons
Annons
Hälsokrönikan / Välkomna hösten och njut av förändringen

Välkomna hösten och njut av förändringen

Camilla_hostkronikaCamilla_hostkronika160Välkomna hösten och njut av förändringen

Namn: Camilla Johansson

Ålder: 28 år
Bor: På underbara Västkusten

Jobbar med: Gyminstruktör, personlig assistent, redaktör på Livskick.nu
Motto: Lev livet så som DU vill leva det!

Publiceras i samarbete med:livskick_webblogga_150x47

Ibland tänker jag nya tankar och känner nya känslor snabbare än ett äpple faller till marken. Jag har fasat för hösten hela sommaren och likt en solcell har jag vänt mig mot varenda stråle jag hittat. Svensk sommar bjuder ju inte på konstant sol så jag kallar mig lite av en expert på att finna energin då månaderna visar sommartid på kalendern.

Hösten har närmat sig som moln över havet. Obarmhärtigt slår den sig fram och jag kan ingenting göra för att stoppa den. Det handlar om tid, ljus och natur.  Mitt ”ojande” slösar troligen mer tid än laddar inför det som komma skall, just höst. Vare sig jag vill eller inte.

"Ta död på jantelagen i ditt tänk!"

Och så är den här, hösten, och knackar på. Jag kan inget annat än erkänna min iver. Jag byter känsla för hösten som jag byter underkläder och det är ganska härligt! Jag ser fram emot ringlande gula löv i vinden, en jacka på morgonen och regnställ på glada barn som hoppar i vattenpölar. Sedan kommer jag ihåg den där energin som kommer på hösten med nytänk, motivation och driftighet.

Jag har samlat på mig jobb och utmaningar nu i höst så det är bara att börja plocka på fatet av saker jag ska planera in i höstschemat. En och annan sak är lite extra spännande och motiverande! Samtidigt bygger man upp sig själv. Jag vågar säga det för jag vet vilket otroligt jobb det ligger bakom. Ta död på jantelagen i ditt tänk! Man ska visst tro att man är något för annars går det åt skogen när man bygger upp en tillvaro att trivas med.

Att sitta och deppa för något man faktiskt kan hitta otrolig energi i är inte min grej alls. Snacka om onödigt jobb att sitta och vara bitter för lite vissna löv och vatten! Mörkret bekämpar jag härmed med skratt, träning och massor av kramar! (Kramar är den bästa medicinen mot mörkertrötthet).

"Våga vänd ansiktet uppe i regnet"

Tankarna och känslorna byts ut, de bra sparas och jag nosar på nytt. Jag är nyfiken och tillåter mig att vara nyfiken. Häng med vet jag! Testa och se hur det tajta schemat kan bli roligt i stället för tråkigt. Våga vänd ansiktet upp i regnet och välkomna den nya årstiden istället för att förakta den. När du gör det så kan du tänka på mig där någonstans på Västkusten. Hon den där som byter tankar och känslor som hon byter underkläder och verkar ganska galet glad av att göra det! Låt mig smitta dig.

Av: Camilla Johansson

Kommentarer (2)Add Comment
Hösten är kraftfull!
Åhh jag håller med dig! Hösten är underbar och kraftfull. Luften är klar och det känns som man ser saker skarpare! Bra för nyfikenheten ;-) Man får arbetslust och livslust av alla vackra färger. Må gott // Annika
0
Skrivet av Blomster Annika, september 29, 2011
re
Cars and houses are quite expensive and not everyone can buy it. Nevertheless, mortgage loans are invented to help people in such kind of cases.
0
Skrivet av MccrayLupe35, november 09, 2011

Skriv kommentar
mindre | större

security code
Skriv bokstäverna ovan i textrutan nedanför


busy

Populära artiklar