Annons
Annons
Hem och inredning / Hem och inredning / Fastighetsmäklare erbjuder grön el

Fastighetsmäklare erbjuder grön el

Vindkraft är trendigt

Mäklare erbjuder grön el
Mäklarföretaget Fastighetsbyrån inleder ett samarbete med Telge Energi. Den som köper sin bostad genom Fastighetsbyrån erbjuds grön el, producerad av enbart vindkraft.

Det är mycket som ska ordnas innan flyttlasset går, bland annat att kontakta sitt elbolag för att meddela flytten. I samband med bostadsbytet är det därför många som väljer att se över sitt val av elleverantör. Det tar Fastighetsbyrån fasta på och inleder nu ett samarbete med Telge Energi.

Samarbetet går ut på att den som köper sin bostad genom Fastighetsbyrån också får erbjudande om att byta till Telge Energi och få el uteslutande från vindkraft. Dessutom får man en rabatt med några hundralappar på den första räkningen.

– Vi är två företag med liknande värderingar och ett starkt miljöfokus. Våra kunder efterfrågar miljörelaterade tjänster och nu har vi möjligheten att erbjuda dem det till ett bra pris samtidigt som vi bidrar till en bättre miljö, säger Ulrika Berg, marknadsansvarig för Fastighetsbyråns nya affärsområde AlltHemma.

Fastighetsbyrån ingår i Swedbank-koncernen och förmedlade cirka 32 000 bostadsaffärer under förra året. Telge Energi säljer enbart förnyelsebar el från vind och vatten för att få bort den nordiska kolkraften.

Kommentarer (1)Add Comment
Bra om fler väljer grönt
Bra initiativ!
0
Skrivet av Morgan, september 01, 2015

Skriv kommentar
mindre | större

security code
Skriv bokstäverna ovan i textrutan nedanför


busy