Annons
Annons
Hem och inredning / Hem och inredning / TV4 söker familjer som vill återvinna

TV4 söker familjer som vill återvinna

TV-kanal söker familjer som vill återvinna
Tv-kanalen kommer under hösten spela in 8 program som ska inspirera tittare att fynda i sitt egna hem. Är du en familjen de söker?

I SÄLJ ELLER SLÄNG får familjer med svårigheter att släppa taget om nostalgiska föremål hjälp av en specialist att hitta oväntade pengar hemma genom att rensa ut överfulla rum och förråd.

I varje avsnitt besöker programledaren Lulu Carter en familj som har hemmet överfullt av saker de helt enkelt inte kan släppa taget om. Lulu botaniserar bland prylarna tillsammans med familjen och går igenom vad som är dolda skatter som de faktiskt kan tjäna pengar på, och vad som bör gå rakt ner i soptunnan.

Familjen får sätta upp ett eget mål – vad skulle dom vilja göra för pengarna de kan tjäna på en eventuell försäljning av sakerna? Det kan handla något annat som familjen skulle vilja unna sig.  Sedan är det dags att kavla upp ärmarna. Lulu upprättar en sälj- och en slänghög dit sakerna hamnar.

Vi får under resans gång lära känna familjen lite bättre, och ta del av underhållande historier kring några av föremålen.
Familjen får hjälp med att lägga ut sakerna till försäljning på nätet, Lulu ger värdefulla tips i hur man fotograferar föremålen och skriver en ”säljande text”. Sakerna paketeras i rätt sorts förpackningar och läggs på lådan.

Bor ni i mälardalen och vill få hjälp att rensa upp och inreda ett rum och dessutom tjäna en slant? Skicka då din ansökan till  saljellerslang@nordiskfilm.com

 

Kommentarer (0)Add Comment

Skriv kommentar
mindre | större

security code
Skriv bokstäverna ovan i textrutan nedanför


busy