Annons
Annons
LivingGreen Award / Möt juryn för LivingGreen Award 2012

Möt juryn för LivingGreen Award 2012

Juryn-LivingGreen-Awards-Juryn-LivingGreen-Awards-

Möt juryn för LivingGreen Award 2012

För att vaska fram fem inspirerande nominerade behövs en jury som brinner för det gröna och som förstår utmaningarna kring att göra det lätt för många att göra fler gröna val i sin vardag.

I år består därför LivingGreens jury av fyra personer som har kompetens inom fyra olika områden men som har samma mål; att göra det lättare för fler att göra gröna val.

Årets LivingGreen Award jury är:

Gudrun_rand-133

asa_Domeij_

johanhellstrom_

Edit-Kunstlicher-LivingGreen-133

Gudrun Sjödén är 2011 års pristagare. Gudrun är designer med en lång erfarenhet av att driva företag där miljötänket genomsyrar hela verksamheten. Gudrun har ett speciellt förhållande till naturen och arbetar fortfarande aktivt i bolaget hon startade för över 35 år sedan.

Åsa Domeij är agronom och tidigare riksdagsledarmot för Miljöpartiet. Idag är Åsa miljöchef på Axfood och har under de senaste fyra åren genomfört ett omfattande förändringsarbete på ett av Sveriges största livsmedelsjättar och bidrar bland annat till att tusentals svenskar idag kan handla ekologiska livsmedel till rimliga priser.

Johan Hellström frisör och vd på BjörnAxén. När frisörbranschen stod inför möjligheten att påbörja ett omfattande miljöarbete var BjörnAxén tidigt med på banan. Johans är erfaren företagare och engagerad i projektet Gröna Salonger och utveckligen av ekologiska hårprodukter i sitt bolag.

Edit Künstlicher, LivingGreens grundare. Edit brinner för att fler ska kunna göra lite mer och startade därför 2009 webbmagasinet LivingGreen.se. Med sin bakgrund inom media har hon gjort det till sin mission att göra det både roligare och lättare för fler att göra gröna val i sin vardag.

– Vi behöver fler starka gröna förebilder som genom positiv kraft hjälper oss att handla rätt. Genom det här priset vill vi förmedla att vi alla kan påverka framtiden genom vår konsumtion och valen vi gör i vår vardag.

Stolta sponsorer av LivingGreen Award 2012:

BjornAxen_ Operan-logo-
Gudrun Sjöden Oriflame-

Populära artiklar