Annons
Annons
Livsstil / Edits vintage favoriter / Edits secondhand favoriter till jul

Edits secondhand favoriter till jul

Edits second hand favoriterEdits second handfavoriter
Edits secondhand-favoriter till jul

Jag har plockat ut russinen ur kakan och valt ut mina fem favoriter på second handmarknaden just nu.· Lite lyx gillar jag till julhelgen. Då vänder jag mig till saker som redan är producerade på second handmarknaden.

 

1
2
3
4
5
1/5 
start stop bwd fwd

Strikt och mjuk samtidigt
Perfekt festklänning för helgens festligheter. Klänningen går att dressa upp med färg eller göra modern med smycken. Svart vintageklänning prydd med massor av rosor i tyll. Aningen a-formad i modellen. V-ringad i ryggen som även har en dragkedja.
Pris: 799:-
Du hittar den här

En blå gräddbakelse med prickar
En 50-talsdröm i mörkblå metallic och svarta sammetsprickar. Hög halsringning. Markerad midja. Kjolsdelen har underkjol i tyll. Prickar är mitt favoritmönster så jag föll såklart pladask vid anblicken.
Pris: 499:-
Du hittar den här

Personligt till honom
En lyxig favoritpresent att ge bort och att få är en Rolexklocka. Det kan vara överkomligt på second handmarknaden. Om man köper en klocka som är daterad det året han föddes gör man gåvan ännu mer personlig.
En original vintage Rolex Oyster Perpetual date i 18k guld (34mm). Uret har en vacker blå urtavla och nytt skinnband med Original Rolex spänne. Serie 3.7 milj vilket daterar klockan till ca 1973. Uret är Nyservad med ett års garanti.
Äkthets/värderingsintyg från Kaplans medföljer vid köp.
Pris: 24900 kr
Du hittar den här

Lyxigt designer bling
Varför köpa kvantitet när man kan handla kvalitet till ett överkomligt pris. Guldörhängen från Chanel ger ett sobert intryck på julafton.
Märke: Chanel
Pris: 890 kr
Du hittar den här

Unik skapelse till lilla mamma

Edits favoriter i samarbete med vintagesajten

LOGGA_GOT2GET_tonad_CMYK

Jag har dille på scarfsar. Jag har dem sommar som vinter så ofta jag kan. Jag älskar att få och älskar att ge bort dem. De här känns unik och har en perfekt färgställning till min svärmor. Scarf i siden med Picassotryck.
Pris: 1490 kr
Du hittar den här

Kommentarer (0)Add Comment

Skriv kommentar
mindre | större

security code
Skriv bokstäverna ovan i textrutan nedanför


busy

Populära artiklar