Annons
Annons
Miljö / Miljö / LivingGreen stödjer Ett klick för skogen

LivingGreen stödjer Ett klick för skogen

LivingGreen stödjer Ett klick för skogen

Nu kan LivingGreens läsare vara med och stödja stiftelsen Ett klick för skogen varje gång de handlar klimatsmarta produkter i LivingGreens webshop eller besöker sajten.

–Vi har under en tid letat efter rätt projekt att donera delar av vår vinst till. Vi valde ”Ett klick för skogen” för att det är en lokal anknytning till Sverige och för
 att det är en liten organisation med ytterst lite administrativa kostnader.
 De köper skog för hela slanten, menar Edit Künstlicher LivingGreens grundare.

LivingGreen erbjuder genom ett nytt samarbete med stiftelsen Ett klick för skogen sina kunder två sätt att bidra till att köpa upp gammelskog.

1.    Hela 2% av vinsten i LivingGreens webshop och av annonsförsäljningen på sajten doneras till att köpa loss gammelskog
2.    Webshopens kunder kommer även kunna lägga till 50 kronor på sin order genom att lägga stiftelsens logo i sin varukorg. Då går 50 kronor oavkortat till Ett klick för skogen.


–Det är fantastiskt kul att LivingGreen valde att samarbeta med just ”Ett klick för skogen”, speciellt med tanke på att de precis som oss ar en positivt inspirerande organisation som skapar stor miljönytta, säger Ann Murugan grundare för Ett klick för skogen.

Information om Ett klick för skogen:
Ett klick för skogen är en stiftelse som samlar in pengar för att köpa upp och bevara gammal skyddsvärd skog i Sverige.  Stiftelsens 90-konto garanterar att insamlade medel används till ändamålet. Stiftelsens upplägg och stadgar garanterar att skog uppköpt av stiftelsen är skyddad för all framtid.
www.ettklickforskogen.se

Handla smartare produkter i vår webshop och skänk pengar till gammelskogen du också.

Kommentarer (1)Add Comment
respond
This is well known that cash makes people free. But what to do if someone has no cash? The one way is to try to get the loan or just term loan.
0
Skrivet av MarisaPhillips, oktober 28, 2011

Skriv kommentar
mindre | större

security code
Skriv bokstäverna ovan i textrutan nedanför


busy