Annons
Annons
Mode / Grönt mode med MerryGoRound varje vecka!

Grönt mode med MerryGoRound varje vecka!

Mary Go Round skriver om mode på livinggreen.seMarryGoRound on LivingGreen.seLogo och bild från Merry Go Round

Succébloggaren skriver om mode på LivingGreen.se!

På måndag är det Premiär för grönt mode med Madelene Andersson. Hon driver sedan mars 2009 bloggen Merry Go Round. Vi på redaktionen tyckte att Madelenes känsla för detaljer passar LivingGreen.se och bad henne börja skriva om mode här hos oss!

Madelene Andersson modeskribent på LivingGreen.seMadelene själv går igång på Vintage

Madelene har ett brinnande intresse för grönt mode och inredning. För LivingGreens räkning håller hon koll på allt som händer på den gröna mode himlen. Med grönt mode menar vi ekologiska kläder, kläder producerade under rättvisa förhållanden, vintage, second hand och handgjort i liten upplaga.

Såhär beskriver Madelene själv sitt intresse för Vintage, SecondHand och Handgjort:

- Jag tycker om när saker har en historia, när man kan hålla i något och riktigt känna hur det har spridit glädje hos någon annan. Jag vill att fler ska få upp ögonen för hur fint det faktiskt kan vara med gamla kläder och prylar.

- Att kombinera gammalt och nytt är också ett trevligt sätt att skapa en personlig stil, oavsett om det gäller kläder eller inredning. Vintage och second hand som valts ut med kärlek är ett bra komplement till nytillverkat, och just kombinationen tycker jag ofta blir väldigt spännande.

- Handgjort och återvinningsdesign är andra områden som ligger mig varmt om hjärtat. Det finns så många kreativa människor som sitter hemma på sin kammare och skapar, och den sortens talang och lust vill jag verkligen stödja.
Jag tycker också att det är fantastiskt roligt att etisk och ekologisk tillverkning börjar få sådant genomslag, och jag vill visa vilka fina alternativ det finns.

Vi presenterar stolt Grönt Mode med Madelene varje måndag här på LivingGreen.se!

Foto: Madelene Andersson
Merry Go Round

Kommentarer (0)Add Comment

Skriv kommentar
mindre | större

security code
Skriv bokstäverna ovan i textrutan nedanför


busy