Annons
Annons
Mode / Fynda vintage i nätaktioner

Fynda vintage i nätaktioner

Fynda vintage på nätetFynda vintage på nätetFynda sommarens kläder och accessoarer vintage på nätet.

Fynda vintage i nätauktioner
Det är en speciell känsla att strosa runt i second hand-butiker, men möjligheterna att fynda kläder och accessoarer på nätet ska inte underskattas.

Nackdelarna med att inte kunna prova och känna på plaggen vägs upp av det närmast oändliga utbudet när du har hela världen som marknad.

Många butiker lägger upp nya auktioner varje vecka. Prenumerera på e-postutskick från dina favoritsäljare så blir du uppdaterad när det händer.

Auktionssidor och marknadsplatser erbjuder shopping i nästan alla kategorier, och vintage och second hand är inga undantag. Här är några tips på sidor för dig som vill utöka sommargarderoben.

Ebay
Världens största auktionssida har också ett av de absolut största utbuden av vintagekläder och accessoarer. Här finns säljare från hela världen och kategorin ”Vintage” innehåller i skrivande stund över 75 000 artiklar. Begränsa din sökning till specifika plagg eller använd kategorierna som är indelade i tidsepoker för överraskande fynd.

Etsy
Etsy är en enorm marknadsplats där vem som helst kan sätta upp sin egen shop och sälja egendesignade kläder och prylar. Även vintageshoparna blir allt fler och Etsy har på allvar tagit plats som en värdig konkurrent till Ebay.

Tips: Här sker inga auktioner utan priserna sätts i förväg av säljaren, men med en vänlig inställning går det att pruta på det mesta.

Market Publique
Denna auktionssida är helt dedikerad till vintage. Utbudet är betydligt mindre än på Ebay och Etsy, men ökar stadigt och håller en jämn och hög kvalitet.

Tradera
Sveriges största samlingsplats för auktioner har också ett stort antal second hand-annonser. Här går det att göra riktiga kap.

Mode i samarbete med Merry Go Round

Av: Madelene Andersson

Kommentarer (1)Add Comment
Många bra tips :)
Har gjort många fina och billiga fynd på Tradera

Jag ska ha en tävling på min Retrobloppis, gå gärna in och rösta på vilken vara jag ska lotta ut, har bl a en grön fjällräven vintagejacka jag funderar på

http://retrobloppis.blogg.se
0
Skrivet av ylva, augusti 04, 2010

Skriv kommentar
mindre | större

security code
Skriv bokstäverna ovan i textrutan nedanför


busy