Ser nyhetsbrevet konstigt ut, klicka här.
Länk till LivingGreen
Nyhetsbrev 17 mars 2018

Raketen av returpapp

Vinnaren i utlottningen av raketen klar!
LivingGreen.se gästade Ekolekos monter under Underbara barn mässan i Älvsjö i september. På mässan mötte vi nya besökare som inte hört talas om oss tidigare och även redan ClubGreen medlemmar som gärna skrev upp sig på listan för att vinna en fin raket av returpapp.

 

Läs mer...

Grönt leverne för våra vovvar
Fler och fler människor börjar förstå poängen med att göra fler grönare val. Med ett hundköp kommer en lång lista på nödvändiga saker som ska införskaffas. Vill man göra gröna val till sin hund får man förlita sig på nätet. Läs mer...

Kommuner dåliga på miljökrav vid upphandling

Nio av tio kommuner har riktlinjer för miljöhänsyn vid upphandling. Trots det är det bara 62 procent som verkligen ställer miljökrav vid upphandling. Det visar en enkät som Naturvårdsverket låtit genomföra.

Läs mer...

Se på smink med gröna ögon

Se på smink med gröna ögon
Ekologisk make up blir allt större på marknaden. Kanske är det dags även för dig att byta till miljövänligare produkter. Här får du några heta tips som värnar både om ditt ansikte och världen.

Läs mer...

Morgan Allings gröna sätt

Morgan Alling om sina gröna steg
Morgan Alling, känd för sin hedrande tredjeplats i nöjesprogrammet Let´s Dance i TV4 och nu senast från SVTs Cirkus Imago; är en mångsysslare. Läs mer...

Billiga mobiltelefoner sällan grönaBillig mobil är sällan grön

I Sverige säljs över tre miljoner mobiler om året. Men mobiler som tillverkas i låglöneländer är sällan ”gröna”. Operatörer och tillverkare skyller på ointresserade konsumenter.
Läs mer...

Grön Flagg till allt fler svenska skolor

Grön flagg är namnet på en internationell miljöutmärkelse för skolor och förskolor. Målet är att engagera alla i skolan och på så vis lära barnen vikten av att ta ansvar för miljön.

Läs mer...

Bästa vintige i StockholmVintageguide-
Stockholms bästa vintagebutiker

Det vimlar av vintagebutiker i Stockholm. LivingGreen har shoppat runt, jämfört utbud, priser och service och kan nu presentera listan över Stockholms bästa vintagebutiker. Vi sätter också vintagebetyg på varje stadsdel.

Läs mer...

Svenska bilar smutsigast i EUSvenska bilar smutsigast i EU

Koldioxidutsläppen från nya bilar Sverige har visserligen minskat, men ligger ändå en bra bit över genomsnittet i EU. Det visar ett nytt index över nya bilars klimatpåverkan.

Läs mer...

GreenTarget hjälper dig bli grönare

Edits krönika

Fem goda skäl att bli medlem

Josefines skönhet

Tävla och vinn fina priser

Ulrikas recept

Ekoleko samarbetspartner

info@livinggreen.se   |   redaktion@livinggreen.se  |   Box 7108, 103 87 Stockholm

Copyright © 2009 LivingGreen.se, LivingGreen AB

Vill du inte ha fler nyhetsbrev från oss, klicka här eller maila info@livinggreen.se och ange "Avregistrera".