Annons
Annons
Press / PRESS / Jonas Torstensson formger priset LivingGreen Award

Jonas Torstensson formger priset LivingGreen Award

Pressmeddelande 21 februari 2012

Jonas Torstensson formger priset LivingGreen Award

Konstnären Jonas Torstensson formger miljöpriset för LivingGreen Award som delas ut av webbmagasinet LivingGreen.se den 12 mars.
Jonas Torstensson är känd för sin kreativitet när det gäller att använda återvunna material.

För miljöpriset LivingGreen Award använder sig Jonas Torstensson av material som annars hade hamnat på soptippen. Fönsterglas från renoveringen av Tennisstadion i Stockholm smälts ner och får nytt liv.

LivingGreen.se arbetar mot samma mål som jag. För att fler skall göra lite mer för miljön idag och ännu lite mer i morgon. Om jag med min design och att använda returmaterial kan vara en förebild och visa vägen för andra så är det bra, säger konstnären Jonas Torstensson 

­–Det är en ära att en person som Jonas Torstensson, som förenar design, företagande och miljö på ett självklart sätt sätter sin prägel på utmärkelsen LivingGreen Award, säger LivingGreens grundare Edit Künstlicher.

Om Jonas Torstensson
Konstnären och formgivaren Jonas Torstensson är ordförande i Lidingö konstnärsförening och aktuell med utställningen ”Glas är mjukt” på Lidingös konstrunda den 20-22 april.

Om priset:
http://livinggreen.se/livinggreen-award

Kort om LivingGreen

LivingGreen.se är Sveriges största gröna webbmagasin och bloggportal. Vi skriver för medvetna kvinnor i Norden. Vårt mål är att göra det enklare och roligare för alla att göra gröna val i sin vardag.

Länkar: 

http://www.livinggreen.se

http://www.torstensson.se

För frågor kontakta:

Edit Künstlicher

Grundare LivingGreen.se

Mob: +46 70 818 57 00

Mail: edit@livinggreen.se

Jonas Torstensson

Konstnär och Formgivare
Mobil: 070-7166146
tel 08-765 35 90

jonas@torstensson.se